sâmbătă, 29 august 2009

Tu ce ai invatat astazi?

Astazi, am invatat ceva...Am auzit pe cineva care spunea:

Cele mai inutile sentimente in viata sunt: vina si regretul pentru ceea ce s-a intamplat si teama pentru ceea ce s-ar putea intampla. Intre cele doua extreme, pur si simplu nu mai ramane loc pentru bucurie si pentru viata...

Trimite-ne si tu un scurt comentariu despre ceva ce-ai invatat astazi. Vei primi cadou o felicitare virtuala Aimee.ro, speciala si unica, care nu apare pe site, pe care o poti trimite prietenilor tai !

3 comentarii:

  1. eu am invatat ca e bine sa spui ce vrei si ce ai daca vrei sa mai ai cui sa spui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai invatat un lucru foarte pretios azi. Eu as spune sa avem grija ca viata sa nu treaca pe langa noi in timp ce ne tot facem planuri cum sa o traim mai bine...ar trebui sa invatam sa pretuim fiecare clipa in parte, cu bune si rele, sa ne lasam inconjurati de suflete calde si sincere si nu in ultimul rand sa privim cu incredere cerul. Se intampla si se schimba multe sub el,asa ca regretele nu isi au locul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am invatat ca cine invinge fara primejdii,triumfa fara glorie.Am invatat sa ma iubesc pe mine insami,pentru ca si ceilalti sa ma poata iubi.Am invatat sa iert pentru a fi iertata.Am invatat ca fiecare clipa merita traita!

    RăspundețiȘtergere